You are currently viewing 5 bud på gaver, der passer perfekt til pakkekalenderen

5 bud på gaver, der passer perfekt til pakkekalenderen

Der findes mange forskellige typer te, så der er masser at vælge imellem, når du skal lave en tejulekalender. Til gengæld bliver det lidt kedeligt i længden, hvis alle lågerne indeholder forskellige typer af te. Herunder følger derfor en række forslag til andre produkter, du kan putte i din tejulekalender, hvis det skal være lidt mere spændende.

Hvis du planlægger at forære en tejulekalender, er det en god idé at overveje, hvilken type te, modtageren bedst kan lide. Er det eksempelvis sort te, grøn te, oolong te, eller noget andet? Når du har fundet svaret, er det oplagt at vælge én af de typer te, som vedkommende godt kan lide – og måske også udfordre vedkommende med nogle nye.

Der er dog også mange andre muligheder, du kan gøre brug af, når du skal lave en tejulekalender. Herunder følger en række gode råd til, hvad du kan putte i tejulekalenderen udover selve teen. De fleste, der kan lide te, elsker eksempelvis også kaffe.

#1: Tekrus med indbygget infuser

Dette er en fantastisk gave til en person, der kan lide at lave sin egen te. Kruset har en indbygget infuser, så teen kan brygges direkte i kruset. Det er også dobbeltvægget, hvilket er med til at holde teen varm i længere tid.

#2: Et tesæt

Et tesæt er en fantastisk gave til en person, der ofte har gæster på besøg til te. Et tesæt indeholder alle de essentielle ting til et teselskab såsom en tekande, kopper og underkopper. Vælg et, som har et pænt design, du er sikker på, at modtageren kan lide.

#3: Abonnement på te

Hvis personen, du køber til, elsker at prøve nye typer te, kan et abonnement på te være den perfekte gave. Det fungerer således, at der bliver leveret en kasse med en masse forskellige teer på månedlige basis.

Der findes mange forskellige teabonnementstjenester online, og det handler naturligvis om at vælge en, som matcher dit budget. Vælg eventuelt en midlertidig tjeneste, så modtageren selv kan vælge, om han eller hun vil fortsætte, når abonnementet udløber.

#4: En ny tekande

Dette kan virke som et indlysende valg, men alle elsker en opgradering af deres udstyr. Hvis du kender nogen, der har drukket af den samme tekande i årevis, så giv ham eller hende en ny tekande i pakkekalenderen – den vil med garanti bringe glæde.

#5: Te-kogebog

Der findes mange retter, man kan lave, som indeholder te – det samme gør sig gældende med drikkevarer. Med en te-kogebog er der altid et nyt, spændende te-eksperiment, som venter, og det er samtidig ikke noget, der vælter budgettet.